Mobil: 0763 89 04 99

Despre noi

PACE și BINE

Dragi pelerini,

de mult timp, v-ați propus să porniți în vizită la sfântul vostru mult iubit, cel care a influiențat puternic creșterea și maturizarea dumneavoastră în credință. Prin rândurile următoare, avem bucuria să vă prezentăm oferta noastră bogată și atractivă de pelerinaje prin care să-I aducem glorie Mântuitorului nostru.

Aceste pelerinaje vă oferă posibilitatea de a vă aprofunda relația personală cu Dumnezeu prin vizite la cele mai mari sanctuare dedicate Sfintei Maria, Sfântului Francisc din Assisi, mult îndrăgitului Sfânt Anton de Padova și al altor sfinți. Viața voastră este îmbogățită și transformată prin participarea la ritualuri, rugăciuni și recitarea sfântului rozariu, celebrări Euharistice, cântece și meditații. Călătorind prin poveștile lor de viață, acești sfinți ne ajută să „fixăm privirea noastră asupra lui Dumnezeu”. Fiecare sanctuar și loc semnificativ trecut în programul nostru de pelerinaj va revitaliza credința noastră în acela „în care ne-am pus încrederea”.

Prin intermediul acestor pelerinaje, care scufundă pelerinul în povestiri originale despre viețile sfinților și credința lor, vom beneficia de timp pentru a aprofunda istoria lor personală, spiritualitatea lor, regulile care le-au ghidat stilul de viață. Vom explora locuri semnificative care au jucat un rol important în parcursul lor de convertire. Puterea ascunsă a locurilor sfinte va fi experimentată prin prelegeri extinse, ritualuri, rugăciuni, studiu și timp de împărtășite cu grupul de pelerini.

Un pelerinaj franciscan este o călătorie care se adresează celor în căutare de Dumnezeu, a unei noi dimensiuni a credinței sale. Printr-o integrare a rugăciunii, a reflecției și a relaxării, veți simți o mângâiere spirituală care vă atinge inimile. Pe măsură ce vă apropiați de sfântul vostru iubit, veți vedea că poveștile din viața lor revin la viață. Imaginează-ți că ești la Lourdes, că te rogi în locul unde Sfânta Fecioară Maria s-a arătat unor copii și vei cânta „Fecioara la munte”. Că te afli la Assisi și te rogi să fii un om pașnic asenenea sfântului Francisc. În basilica sfântului Anton de Padova, vei mulțumi sfântului pentru minunile din viața ta. Fatima, despre care ai tot citit, îți va readuce dorul de rugăciune. Imaginază-ți că ești în Betleem cufundat în rugăciune într-o peșteră și te întrebi despre misterul nașterii lui Cristos. Gândește-te la Nazaret sau Cafarnaum, la botezul botezul lui Isus în Iordan, că urci pe Muntele Fericirilor, că parcurgi drumul crucii lui Isus, că într-o zi vei fi domni împreună cu Domnul.

Pelerinajele propuse de noi, sunt concepute atât pentru pelerini individuali, cât și pentru un anumit grup, prieteni, organizație sau parohie, cum ar fi personalul de conducere al unei asociații; liceeni și studenți; consiliile de administrație și binefăcătorii ai diferitelor instituții; o fraternitate regională; un grup de rugăciune; frații și surorile din toate ramurile familiei creștine, etc. Aceste pelerinaje sunt deosebit de interesante și îmbunătățesc viața noastră oferindu-ne o experiență minunată de frumusețe, seninătate și pace interioară. Numărul minim de pelerini este de douăzeci și cinci de persoane, maximum este de patruzeci și cinci.

În prețul pelerinajului este cuprinsă o gratuitate la 10 înscrieri când transportul este cu autocarul sau o gratuitate la 15 înscrieri când transportul este și cu avionul. Dacă aceste propuneri nu vă sunt favorabile vă putem organiza pelerinaje la cerere pe traseele dorite în toată lumea și în orice perioadă a anului cu condiția ca grupul să fie cuprins între 25 și 45 persoane.

Pelerini ca și voi sunt și organizatorii acestor pelerinaje care vă vor însoți pe tot parcursul călătoriei. Aceștia sunt:

Preot: IOSIF AMITRICIOAIE, născut în Butea, județul Iași, absolvent al Institutului Teologic Romano-Catolic Franciscan din Roman, preot la Mănăstirea Franciscană din Bacău, Arcadie Șeptilici nr. 1/A.

Prof. VICENTIU CIOCAN, domiciliat în orașul Roman, absolvent al Facultății de Biologie-geografie sectia de geografie. Licențiat în turism cu brevet de turism și Certificat de Ghid de turism. Experiență în turism din anul 2001 și cu o bogată experiență în realizarea și coordonarea pelerinajelor mariane.